Soul To Soul

Din sjæl har en plan

Soul To Soul Februar 20 2018

Det er blevet tid til en ny Soul To Soul update. (tidligere kan læses her på http://www.katerinapitzner.com/category/soul-to-soul )

Jeg skrev en del updates sidste år, da det for mange af os, var et meget udfordrende år, hvor mange følte, at de var sat på kogeprogram med ekstra centrifugering.

Flere oplever nu, at der er kommet en større ro omkring dem, om end intet føles, som det var engang. Måske føler du, at du selv eller dit liv er under ombygning, og at forandring er på vej – du ved måske bare ikke, hvad præcist, det indebærer.

Det kan opleves som at have fået en trøje på, som kradser lidt. (Ikke helt skidt, men heller ikke behageligt).

Hvis du fik ryddet ud og op i det, der ikke virkede sidste år, bør du være et meget bedre sted nu. Hvis du derimod ikke skred til handling, oplever du højst sandsynlig en slags følelsesløshed og måske endda håbløshed og afmagt, som får dig til at stå helt stille.

Der opfordres stadig til at justere på det, der ikke virker. Løsningen kommer ikke af sig selv. Orkesteret spiller, og vi er alle budt op til dans. Måske ved du ikke, hvad der skal justeres på, for at dine tandhjul går i hak. Du ved måske bare, at der er noget, der “kradser”. Eller måske ved du det i virkeligheden godt, men du er ikke villig til at tage konsekvensen af det (endnu). Du træder vande. Uanset hvad, kan du roligt forvente, at forandring kommer til at ske.

Hvis du er vant til at vide præcis, hvad du vil, og hvordan du skal opnå det, føler du dig måske en smule frustreret lige nu. Du mindes kærligt om, at det er vejen, der er formålet og ikke målet i sig selv. En temmelig krads kamel at sluge for de, der er meget målorienterede. Derfor opfordres du også til at acceptere, at du ikke har alle svarene på forhånd, og at vejen lyses op i takt med, at du går den. Et skridt ad gangen.

Mange af jer har hyppigere oplevelser af spirituel karakter. Det kan være alt lige fra at ”få besøg af afdøde”, at høre stemmer,  til at have en forhåndsviden om et udfald af en situation, inden det sker, eller generelt at opleve flere synkroniciter (“tilfældige” sammentræf).

Det er den udstrakte hånd, du får, som fortæller dig, at du kan stole på din  intuition/mavefornemmelse.

Husk på, at selvom dit bevidste sind ikke ved, hvor du er på vej hen, så kan du være helt tryg i visheden om, at din sjæl har en plan. Vov at lade dig guide.

Kærlig hilsen fra,

Min sjæl til din

 

Ps. Hvis du vil læse mere om sjælens formål, sjælens liv og soul mates, kan jeg opfordre dig til at få fingrene i min sidste bog Sjælens Begær. (fås hos boghandleren og på nettet).