Private blogs

Karriere i diamantbranchen?

Kunne du tænke dig at arbejde med salg og marketing i diamantbranchen? Nu er der en unik chance for at komme ind og arbejde med en af landets skarpeste indenfor feltet. Diamantbørsen, der handler med nye og brugte eksklusive diamantsmykker, skal udvide. Derfor søges en salg -og marketingperson, der er serviceminded og ambitiøs.

Stillingen består i:

  • at skabe og vedligeholde kontakt til kunder
  • at tage imod kunder og fremvise smykker efter aftale
  • at assistere CEO i daglige opgaver
  • at opdatere og håndtere Diamantbørsens sociale medier
  • at foretage diverse daglige salgsfremmende tiltag
  • arrangere events
  • at udvide kendskabet til Diamantbørsen

Hvem bliver ansat?

Det gør den med den rette baggrund og personlighed. Ansvaret er stort, da vi sælger eksklusive varer til et publikum, der forventer professionel behandling. Det er naturligvis en fordel, hvis du har erfaring fra branchen og et godt kendskab til ægte smykker og ædelsten, men det er næsten endnu vigtigere, at du har forretningssans, er innovativ og har tårnhøje ambitioner.

Du skal være pålidelig, detaljeorienteret og have øje for æstetik. Det forventes, at du er proaktiv og selvkørende, men også, at du er villig til at lære.

Diskretion er imperativt. Vi handler med alle typer kunder, som forventer diskretion, og vi har tavshedspligt. At yde god service skal være din æressag. Stillingen kan tiltrædes snarest. Den er i første omgang deltids, men jo hurtigere, du selv kan skabe behovet for din fuldtidsansættelse, des bedre. Løn efter kvalifikationer og aftale.

Hvor

Diamantbørsen befinder sig på et kontor i Gentofte. Herfra foretages den daglige drift og tages imod kunder. Det er nødvendigt, at du har bil, så hvis ikke du har en i forvejen, kan der stilles en til rådighed.

Sådan ansøger du

Upload dit CV samt en videooptagelse af din ansøgning, hvor du fortæller frit fra leveren, men husk som minimum:

Navn, alder, hvem du er, hvor du kommer fra, hvad du laver nu, hvilke konkrete erfaringer, du har, som matcher stillingen, hvorfor du ansøger, hvad du drømmer om, hvad du tilbyder, og hvorfor du er interessant for Diamantbørsen? (Bare rolig, video’en behøver ikke være perfekt).

Optag evt. med din telefon. Du må gerne sige øh, begynde at grine, kigge i dette opslag eller ud ad vinduet, hvis du ikke kan huske, hvad du skal sige, hvis bare du, som minimum, svarer på de angivne punkter. Den kan vare i 2-4 min og skal KUN bruges internt til førstehåndsindtryk. Vigtigt: Den må hellere være menneskelig og ægte end perfekt. Video og CV sendes inden 7/4 2019 til info@katerinapitzner.com