Børsen BlogsPrivate blogsSoul To Soul

Med vrangen ud

Av for den… hvis du er energisensitiv kan du sikkert mærke, hvor krævende energien omkring os er lige nu? ⛓🌪. Vi er mange, som føler, at vrangen bliver vendt ud på os, så vi tvinges til at se på vores liv med nye, klare og ædruelige øjne. Det kan være alt fra dit arbejde, samarbejde med andre, din kæreste/mand/kone, din uddannelse, din bolig til den kurs dit liv er på, som bliver sat under lup. 

Og det er hårdt. Det er hårdt, når man erfarer, at de valg, man har truffet, som har ledt til der, vi er lige nu, ikke føles helt rigtige længere. 

Som altid når disse kræfter har fat i os, er det en oplagt mulighed for at rydde op i det, der ikke virker. For nogle vil det være små justeringer, for andre skal der mere til. Nogle vælger at stå helt stille, indtil den indre storm er løjet af, ( ser ud til at den klinger af i starten af Dec ) for måske senere at erfare, at de skulle have handlet….😏Andre vil have behov for at handle her og nu. Hvad end du gør, gør det uden at bebrejde dig selv eller andre. Det er let at komme til at pege fingre og give skylden til andre, men husk nu, at vi træffer alle valg ud fra bedste evner på det givne tidspunkt. Tag ansvar for, hvor du står, træf nye beslutninger, hvis ikke du er, hvor du gerne vil være, men træf dem med hjertet og bevæg dig langsomt fremad i den retning som føles mere rigtig 🖤 #soultosoul