Soul To Soul

Sjælens Begær – et nyt spirituelt foredrag

Den 14. Marts 2018 holdt jeg forpremiere på mit nye foredrag, Sjælens Begær i Hellerup.

Jeg havde glædet mig særligt til dette, da jeg længe har været ved at koge over af alt det, jeg gerne vil dele på den front.

Foredraget er baseret på min bog, Sjælens Begær, og handler bl.a om de svære nære relationer og

• hvorfor vi falder for “de forkerte” • har vi alle en soul mate? • hvordan ved vi, om vi har fundet vore soul mate? • hvorfor den, der udfordrer dig mest, kan være et af de vigtigste mennesker i dit liv • er der en mening med de ting, der sker? og meget mere.

Det var en vidunderlig aften med et vidunderligt og engageret publikum. Tak for jer!

En af deltagerne skrev: “Tak for et fantastisk foredrag i går – jeg vågnede i dag med en helt anden tilgang til livet og mine omgivelser, og jeg synes, det var skønt at mærke, at varme mennesker, som dig eksisterer og “tør” stå ved det”

Næste åbne foredrag om Sjælens Begær – er premieren den 12. April i KBH.

Billetter fås her: https://billetto.dk/e/kom-til-foredraget-sjaelens-begaer-med-vinsmagning-billetter-251240