Private blogsSoul To Soul

Soul To Soul

Hermed en opdatering og spejling af tidens energi.

Tak spids! Kan I også mærke, at energien har vendt?

Hvis du hører til den voksende gruppe af mere bevidste og energisensitive mennesker, vil du højst sandsynligt føle dig træt og udfordret lige nu.

Det meste af Februar måned har været mild mod os. Men mange har måske bemærket, at energien vendte i månedens sidste uge og fortsætter nu, ind i starten af Marts. Måske oplever du også en meget tung energi lige nu. Du kan føle dig træt og tung i hovedet. Flere har decideret hovedpine, og det kan føles som om, at dine vante gøremål kræver særlig mange kræfter.

Mange har minus på energikontoren. Det kan føles som om, du ud over dine vante opgaver, er inde i en stime af generende små sager/situationer, der kræver din involvering. Det kan også være, at dine omgivelser bare ”er særligt irriterende”. Du har måske mest lyst til at køre i pit, være i fred og passe dine ting, men det er ikke nemt, og nogen af jer vil komme til at reagere mere afvisende og kategorisk end normalt, – netop fordi overskuddet til den slags ligger på et meget lille sted for tiden.

Det er nemlig nu, i en periode med tung energi, at de lave frekvenser og de dertilhørende situationer, kan påvirke os. Det kan f.eks. medføre, at gamle sager og uafsluttede hængepartier kommer op til overfladen. Eller at du selv bliver offer for andres manglende overskud.

Det gode råd er, at se at få dealet med situationerne én efter én.

De kommer ikke til, at gå væk af sig selv. Jo længere du udsætter eller lader stå til, des længere vil de være som en torn i øjet. Forsøg at undgå at irriteres og sidde fast som offer.

Se det som en kærkommen mulighed for at få ryddet op i gamle ting, der alligevel ville dukke op før eller siden, og som herefter ikke vil forstyrre længere. Du opfordres desuden til at reagere og sige fra, når andre overtræder dine grænser. Læg behagesygen på hylden og stå op for, hvem du er, hvad du mener, og hvor du står. Samtidig vil mange af jer opleve et større behov for at trække jer ind i jer selv, være hjemme og undgå at se for mange mennesker. Tag vare på egne behov og gør, hvad der skal til for at skabe de bedste betingelser for din egen trivsel.

Den gode nyhed er, at selvom det kan føles lidt tungt og drænende lige nu, så er denne periode endnu en mulighed for at afvikle gamle hængepartier, sige til og fra, for at lade nye mål, retninger og adfærd få plads. Hold modet oppe og hovedet højt! Kærlig hilsen fra min sjæl til din.

 

Ps. Hvis du er interesseret i at modtage disse Soul To Soul updates med spirituelle råd til din hverdag, kan du sende en mail til mig info@katerinapitzner.com